Contact

 

T: (0314) 65 13 71

E: info@jansen-hubers.nl

 

 

Bel me terug

Schoon, schoner, schoonst

Wij bieden schoonmaakonderhoud in de breedste zin van het woord.

 

Onze diensten
Schoon, schoner, schoonst

 

Schoon, schoner, schoonst

Wij bieden schoonmaakonderhoud in de breedste zin van het woord.

Nieuws

 

Wij zijn twee CLEANROOM Specialisten rijker.

 

Vorige week hebben Jos van Dijk en Annemieke Haanstra de cursus CRC ( Cleanroom Reiniging Cursus ) succesvol afgerond. De cursist is zich na het volgen van deze cursus bewust van de impact die het reinigen van de ruimte heeft op de processen en producten waarvoor de speciale ruimte is opgezet. In deze cursus is het leren kiezen en beoordelen van reinigingstechnieken en het opstellen van reinigingsschema’s de hoofddoelstelling. Een belangrijk deel van de cursus bestaat uit de ...behandeling van de verschillende reinigingstechnieken en de correcte uitvoering ervan. Hetzelfde geldt voor de mogelijke meettechnieken die gebruikt worden om het resultaat van een bepaalde reinigingtechniek te beoordelen. Wij als Jansen- Hubers gaan voor kwaliteit en daarom is geschoold personeel erg belangrijk voor ons. Jos en Annemieke, gefeliciteerd met het behalen van dit certificaat!

 

Schoonster breidt samenwerking met TASKI uit

Schoonster en Diversey hebben een meerjarige en succesvolle samenwerking in Building Care en Floor Care. Vanuit die relatie is er gezamenlijk besloten om dit te intensiveren door middel van verdere uitbreiding met de innovatieve TASKI machines in de bestaande overeenkomst. Schoonster heeft met de nieuwe benadering van de facilitaire markt meer ambities dan ooit en ziet in Diversey een goede ondersteunde partner om dit te realiseren. Denk hierbij onder andere aan de vertrouwde producten, systemen en adviseringen maar ook aan innovaties, zoals Intellibot, Intellitrail en de snelle ontwikkeling van Internet of Clean.

Lees meer

Open huis Jansen-Hubers schoonmaakdiensten

Op 17 en 18 januari 2014 heeft Jansen-Hubers haar deuren geopend voor klanten, leveranciers, medewerkers en overige relaties.

Lees meer

Uitreiking OSB keurkmerk

Tijdens het open huis van 17 januari 2014 is het OSB keurmerk aan Jansen-Hubers schoonmaakdiensten uitgereikt.

Lees meer

Cadeau van alle medewerkers

Tijdens de open dagen (17 en 18 januari 2014) mocht Cor Jansen een prachtig schilderij ontvangen van alle medewerkers.

Lees meer

Doel behaald! 100 medewerkers opgeleid in 2013!

100 medewerkers van Jansen-Hubers Schoonmaakdiensten hebben in 2013 de basiscursus Schoonmaakonderhoud met succes afgerond.

Lees meer

 

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.